Cykel på köpet

Genomled nyligen en flygning med RyanAir. Jag lät bli att käka på flygplatsen, Malta Airport är ingen kulinarisk höjdare och då kan man lika gärna spara lite tid genom att istället trycka i sig en av RyanAirs slabbiga mackor medan man flyger.

Orutinerat skulle det visa sig. Såklart hade Ryan ingen mat öht på min flygning. “Well you can always drink” som den ryska flygvärdinnan uttryckte det. Så jag fick hålla mig flytande på chips och rödtjut. Sådär på fastande mage, men vad fan, det kunde varit värre.

Nu är ju RyanAir det enda bolag som har direktflyg Sthlm-Malta året runt, så det är ju bara att gilla läget.

Nåiallafalll, nu var det inte gnäll på flygbolag det här skulle handla om, utan om de två sköna citat jag under flygningen fann i ett upphittat ex av Café och som mot alla odds fastnade i min rödvinsmarinerade skalle.

“Mitt namn Dogge Leon. En svensk flagga och en venezuelansk flagga. Och så ska det stå “Cyckel på köpet”, haha.”

Dogge rundar av en intervju, i vilken reportern upprepade gånger misslyckats med att få honom att skämmas för sina sell-outs, med att svara på frågan om vad det ska stå på hans gravsten. Respekt.

“Vissa har det, andra inte. Betnér är egentligen en som inte har det, och ändå har han det. Han har ju inte världens största karisma. Jag har mer karisma. Ändå är han på nått sätt intressantare än jag.”

Peter Wahlbeck träffar rätt om Magnus Betnér. Och sig själv. Snyggt.