Hejdå DN

=== Aktuellt ärende: inkom 2008-02-12 09:13 ======================
Ärende: det här går inte längre
Från: “Magnus Hugemark”

Hej på er!
Jag har försökt stå emot länge, men nu går det inte längre. Vill ni avlöna personer som Andreas Malm, Karin Bojs och Stefan Jonsson är det er sak, jag kan inte vara delaktig.

Droppen blev det här helt bizzarra påhoppet på Johan Norberg som helst saknar förankring i verkligheten:http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1058&a=741825

Det är dags att vi går skilda vägar.

Sluta skicka tidingen! Jag vill inte se den mer.

Mvh /Magnus


date: Feb 12, 2008 10:03 AM
subject: Svar på: det här går inte längre
mailed-by: dn.se
Bästa DN-prenumerant!Vi tackar för ditt mejl angående uppsägning och beklagar att du inte längre vill prenumerera på Dagens Nyheter.

Liksom de flesta dagstidningar tillämpar vi regler som innebär att den som betalar en faktura ingår ett prenumerationsavtal, och någon återbetalning kan därför inte ske. Läs gärna mera om våra regler på baksidan av fakturan.

Det återstående beloppet står kvar och du väljer själv om du vill fortsätta att vara DN-prenumerant tills beloppet har räknats av eller om du vill avsluta nu och återuppta prenumerationen någon gång framöver.

Vi hoppas på din förståelse.

Med vänliga hälsningar

Eva Lundman
AB DAGENS NYHETER
Upplageavdelningen/Kundservice


date: Feb 12, 2008 11:08 AM
subject: Re: Svar på: det här går inte längre
mailed-by: magnushugemark.comTa pengarna. Bara jag slipper se tidningen i brevlådan. /Magnus

10 thoughts on “Hejdå DN”

 1. Fjantigt. Malm hoppade inte på Norberg på det viset, utan sa att författaren till boken hämtade kunskapskällor från tre svenskar – något som väl borde ha någon sorts betydelse i och med att det ändå är ett inlägg på svenska kultursidor.

 2. Till anonym nr 1: Malm attackerade Norberg, inget snack om den saken. Han försvarar det dessutom idag.

  Anonym nr 2: Det man pröjsat torskar man uppenbarligen. Det får det vara värt för att slippa se skiten på hallmattan.

 3. Tjena Attila! Inte så mycket vrede som uppgivenhet. DNs pajaskampanjer om klimatet och deras ofattbart dåliga bevakning av amerikanska valet har lagt grunden. Smutskastande syndikalister på kulturen blev bara en utlösande faktor. /Magnus

 4. fy fan va löjligt. Sa du upp prem. på en liberal tidning för att du inte håller med om en artikel? Shit va stalinistiskt!!

  Tål inte liberaler kritik eller?

  I en demokrati måste ju alla komma till tals. Bemöt kritiken istället, för att smutskasta!

  Här går det att skönja liberalismens totalitära drag.

 5. “antiauktoritär demokrat” skojar till det:

  Att jag slutar betala för en produkt som jag tycker är dålig är “stalinistiskt” och gör att du kan “skönja liberalismens totalitära drag”.

  Tycker du ska kolla om TV4 har några öppna auditions till Parlamentet. Du skulle göra succé!

 6. “Det är dags att vi går skilda vägar.”

  Det är en tidning, inte ett äktenskap. Men jag förstår att det känns svårt när den tidning du prenumererar på inte ger ett in i minsta detalj troget uttryck för dina egna politiska synpunkter. Du vill ha något som bekräftar dina egna förvridna fördomar.

  När ska liberaler egentligen växa upp och sluta bete sig som omogna jättebebisar?

  Fast det är klart. Nu blir nog DN ledsna. Du var ju en så fin prenumerant. Men någon gång måste man ju gå skilda vägar, och allt har ju ett slut… Det blir en tung dag på redaktionen. Guldprenumeranten Magnus Hugemark har gjort slut.

 7. Svar till antiauktoritär demokrat:

  “Sa du upp prem. på en liberal tidning för att du inte håller med om en artikel? Shit va stalinistiskt!!”

  NEJ, Magnus skriver ju att orsaken var:

  “Inte så mycket vrede som uppgivenhet. DNs pajaskampanjer om klimatet och deras ofattbart dåliga bevakning av amerikanska valet har lagt grunden. Smutskastande syndikalister på kulturen blev bara en utlösande faktor.

  Läs innantill!

  Antiauktoritär fortsätter:
  “I en demokrati måste ju alla komma till tals. Bemöt kritiken istället, för att smutskasta!”

  Alla har RÄTTEN att komma till tals, även Malm. PROBLEMET är att DN Kultur gång på gång ANGRIPER och SMUTSKASTAR folk som Johan Norberg, utan att ge honom rätt till replik (ingen möjlighet att bemöta kritiken). Både Stefan Jonsson och Andreas Malm har gjort detta på senaste tiden.

  Vi som sagt upp våra DN-prenumerationer gör det inte för att vi BARA är missnöjda med vad en så kallad “liberal” tidning producerar, men främst att den inte tillåter repliker!

  Vi röstar med fötterna. Hejdå DN, som sagt. Ni får inte våra pengar längre.

Comments are closed.