Jan 29

Repris på 2005 års final redan i åttondelen

fotboll, sport Comments Off on Repris på 2005 års final redan i åttondelen


När vi något oförtjänt vann cupen på straffar efter 120 mållösa minuter. Det var fantastiskt kul. Du kommer väl ihåg?

Här finns hela lottningen.

Jan 22

Steve Jobs

internet Comments Off on Steve Jobs

Steve är en fantastisk talare. Han lyckas få bagateller att framstå som revolutionerade. Men ibland kan det bli väl bra. Hans key note härrom dan var nästan 90 minuter. Då är det skönt med sammanfattningar. Här får du det viktiga på en minut istället.

Jan 21

Försäljningen av dvd-filmer har visat sig väldigt uthållig jämfört med cd-skivor.

Iaf fram till nu. Enligt SvD har den årliga försäljningtillväxen nu mattats av ordentligt. Endast 6% tillväxt senaste året.

Sveriges videodistributörers förenings ordförande Nicklas Bengtsson är tvärsäker att det är illegal nerladdning som är orsaken.

Det ligger säkert mycket i det, men å andra sidan, vad är det som säger att dvd-försäljning ska öka tvåsiffrigt år för år i oändlighet? Med tanke på mängden risiga lågprisutgåvor som svämmar över alla bredder överallt måste konsumenterna nån gång få nog, eller? Det finns ju inte en Ica, Coop eller bensinmack som inte har en låda skit från Musikservice.

Och det faktum att det finns minst 16 rena filmkanaler att tillgå, och att det vilken kväll som helst visas över 100 filmer på TV som kan spelas in enklare än någonsin det har förstås ingen betydelse alls?

Jan 21

Dvärgliga!

Expressen Västerås avslöjar: En dvärgliga länsar Swebus bussar

[Tipstack: Sarah, visualisering: Alex]