Play Poker LikeThe Pros

I somras läste jag Dan Glimnes Pokerhandboken med stor behållning. Är du nyfiken på poker kan jag rekomendera den varmt. Allmän pokerhistorik och djupdykning i de flesta olika pokervarianterna.

Natacha har alla ess på hand. Minst!Man får bland annat lära sig hur många kort man normalt har på hand i de olika typerna av poker.

Med den kunskapen i bagaget kan det vara dags för några nya böcker. Personligen har jag fastnat i Hold em NL-träsket och vill läsa några mer specialiserade böcker om det. Efter lite lurkande i pokerforum har jag hittat följande intressanta titlar:

Vi får väl se om tomten är snäll eller om jag får ta saken i egna händer.

Mer jul

Eftersom mitt brev till tomten hamnat i offentlighetens ljus känner jag mig tvungen att försöka nyansera bilden av mig själv. Jag är inte alls totalt insnöad på dvdboxar som det verkar. Jag uppskattar även andra saker här i livet. Julklappar måste inte vara dvdboxar, det kan vara vanliga dvdfilmer också, som Eternal Sunshine of the Spotless Mind och Sideways för att nämna några.

Sen gillar jag musik också. Både Ane Bruns Duets och Cardigans Super Extra Gravity finns det plats för. Vidare är jag i olidligt behov av ett anstädigt pokerset och jag behöver alltid fler böcker. Boken om Tintin och historien om Hasse & Tage är måsten, och Köp! – folkhemmets reklam kommer jag att tapetsera en fondvägg med i mitt hem. Så fort jag hittat ett hem där det passar.

Vadå svårt att hitta julklappar till småfeta 30+ snubbar?