Snälla tomten…

Jag är en liten pojk på trettionågonting som varit jätte, jättesnäll hela året (nåja) och nu när det närmar sig jul vill jag bara försäkra mig om vi förstår varandra. Slipsar, strumpor och designade heminredningsprylar i all ära, jag vill slösa bort mitt liv med att snöa in på gamla tv-serier. Sen vi sågs senast har de förtjusande filmbolagen skrapat ihop en helt löjlig mängd med kvalitetsserier, förpackat dem i fina dvdboxar och gått all-in lagom till julhandeln.

Därför blir min önskelista därefter. Det är inte mitt fel. Jag måste anpassa mig efter utbudet. Då kör vi:

Till att börja med är det ett stort hål på hyllan brevid mina gamla Seinfeld-boxar. Där finns gott om plats för Seinfelds säsong 4, säsong 5 och till och med säsong 6 om tränger ihop dem lite.

Om inte boxen till Simpsons Säsong 6 varit så förskräckligt ful hade den varit självklar på en sånhär lista. Nu får jag nöja mig med säsong 5 i väntan på att en vettig utgåva av sexan kommer.

Hade nyligen ett nostaligsnack om gamla kriminalserier, och dan efter hittades Murder One i prisvärd svensk utgåva. Oj oj oj vad den skulle trivas hemma hos mig. Precis som importen av andra säsongen. För att inte tala om Homicide Life on the Street – The Complete Seasons 1 & 2. Tänk att få återse Frank Pembleton. Fan vad jag gillade den serien!

Om vi lyfter blicken från gamla deckare fastnar ögonen direkt på Arrested Development Season 1 & 2, en serie som kommer vara erkänd som en av de största inom sitcom om en sisodär tio år eller så. Lika bra att börja samla redan nu.

Tack på förhand tomten. Jag lovar att hålla glöggen varm tills du kommer.