Apr 25

Seymour Stein i relaxen

musik Comments Off on Seymour Stein i relaxen

Hade en jäkligt skön skärgårdshelg på Sandhamn. Råkade ut för en händelse liknande White Ladder i fjällen.

Helt utan förvarning körde poolkillen på hotellet hela Belle and Sebastians Arab Strap. Det förlät med ens såväl förmiddagens repeatspelning av Rod Stewarts greatest hits i hotellbaren som den följande kvällens orgie i Scooter och schlagerdängor.

Apr 19

Topp Tre TV-serier just nu

tv Comments Off on Topp Tre TV-serier just nu

Har man American Beauty som en favoritfilm är det svårt att motstå Desperate Housewives, även om de första avsnitten inte till 100 levde upp till hypen. Men potentialen finns där. Och scenerna med Bree och Rex hos äktenskapsrådgivaren räcker ensamma för att ge Desperate Housewives omdömet – bäst – just nu.Arrested Development har jag nämnt tidigare. Jävligt skruvad stil, liknar inget annat på TV.

Och slutligen Lost – välgjord och väldigt snygg. Kommer stanna på denna lista så länge den lilla svackan inte blir djupare.

Apr 19

Är Lost vilse?

tv Comments Off on Är Lost vilse?

TV4 visar i kväll elfte delen av tv-serien Lost, en serie jag faktiskt inte BitTorrentat hem i förväg. Såhär halvvägs igenom tycker jag att serien tappat lite av den initiala nerven. Första avsnittet var ju helt grymt. Nu tuffar det på efter en mall som blir allt tydligare för varje avsnitt. Hoppas att det bara är en liten svacka, på det stora hela är det ju en väldigt välgjord serie och spännande serie.

Apr 19

White Ladder i fjällen

brus, film, musik Comments Off on White Ladder i fjällen

I lördags hängde jag lite småpackad i den här baren i Kittelfjäll. Gissa om jag blev förvånad när kvällen avrundas med att snubben i baren lägger på David Grays White Ladder. Av alla skivor! Så jävla härligt. Med ens kunde jag förlåta hela kvällens Guns&Roses-orgier.

I övrigt bjöd helgen i Kittelfjäll inte på så många överaskningar. Det var heliskiing, badtunnor och sprit – precis lika kul som vanligt alltså.

På vägen hem somnade jag utan problem till Flight of the Phoenix och det lilla jag såg räckte bra. Nästa rulle jag ska försöka hinna med är istället Garden State.

Och förra veckan fick jag välförtjänt skäll för att jag aldrig såg Happiness, det ska rättas till snarast.